Meniu
Your Cart

Somiera TIMFLEX Area

Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Livrare gratuita Out Of Stock
Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Somiera TIMFLEX Area
Info
Imaginile prezentate pe site au caracter informativ si pot include accesorii care nu sunt incluse în preț.
La SALTELE: nu sunt incluse accesoriile și patul.
La PATURI: nu sunt incluse accesoriile și salteaua.
În configurația standard, paturile sunt dotate cu picioare de 5cm. Dacă alegeți suplimentar și picioare de 7cm, elevația patului față de sol va fi de aproximativ 6cm. În cazul picioarelor de 10cm, elevația patului față de sol va fi de aproximativ 9cm." .
Somiera TIMFLEX Area
279,30 RON
367,00 RON
  • Stoc: Out Of Stock
  • Cod produs: Somiera cu Picioare Area

Opţiuni disponibile

Ups...acest produs nu mai este pe stoc.
Stai pe aproape! Aprovizionăm constant stocurile noastre.

Somiera Area cu ramă metalică simplă este suportul ideal pentru saltelele cu diferite funcționalități, având 4 picioare, suporți lamelari, semielastici din lemn stratificat.

Lamelele curbate (fixate cu suporți elastici) de 38 mm lățime, asigură o flexibilitate optimă întregii structuri. Distanțele egale dintre lamele conferă un suport aerisit pentru saltea, care permite circulația aerului, protejând astfel salteaua de umezeală, bacterii și acarienii ce pot apărea în cazul structurilor paturilor normale.

 

Somiera Area a fost creată ca și un produs ergonomic, care se adaptează perfect anatomiei corpului întins, astfel, devenind un produs ideal pentru persoanele ce doresc un grad sporit de confort.

 

Somiera Area este ușor de utilizat și manevrat putând fi poziționată și mutată cu un minim de efort, dar oferind prin utilizare un maxim de confort, o poziție stabilă saltelei dumneavoastră, care nu va aluneca, 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun