Meniu
Your Cart

Paturi

Paturi
Brand: Paturi
Base Foam Super Density este un pat inovator, conceput pentru a oferi o combinație perfectă între durabilitate, suport și confort suprem. Cu o construcție solidă și materiale de înaltă calitate, acest pat este proiectat pentru a satisface cele mai înalte standarde și pentru a vă oferi o noapte de..
590,00 RON 1.180,00 RON
Brand: Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă TIMO este un pat care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, datorită designului său.Acest model de pat, este deosebit de rezistent și confortabil, pentru că la construcția lui folosim doar materiale de cea mai bună calitate. Patul TIMO&nbs..
1.256,00 RON 1.779,00 RON
Brand: Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă TIMO PLUS este un pat care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, datorită designului său.Acest model de pat, este deosebit de rezistent și confortabil, pentru că la construcția lui folosim doar materiale de cea mai bună calitate. Patul TIM..
1.275,00 RON 1.808,00 RON
Brand: Paturi
Amore oferă un aspect simplu și elegant. Datorită simplității sale, acest tip de pat se potrivește bine într-o varietate de stiluri de decor interior. Poate fi ușor integrat într-un decor modern, minimalist sau într-un spațiu mai clasic sau tradițional.Este o alegere excelentă pentru a crea u..
1.333,00 RON 1.896,00 RON
Brand: Paturi
Amore  NEW oferă un aspect simplu și elegant.Datorită simplității sale, acest tip de pat se potrivește bine într-o varietate de stiluri de decor interior.Poate fi ușor integrat într-un decor modern, minimalist sau într-un spațiu mai clasic sau tradițional.Este o alegere excelentă pentru a ..
1.333,00 RON 1.896,00 RON
Quadro Plus are un design modern și atrăgător, cu linii curate și proporții echilibrate. Este potrivit pentru amenajările interioare actuale și contribuie la crearea unui dormitor stilat cu eficiență maximă a spațiului. Datorită designului său versatil, patul Quadro Plus se potrivește într-o gam..
1.431,00 RON 2.048,00 RON
Brand: Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă QUADRO PLUS NEW este un pat care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, datorită designului său.Acest model de pat, este deosebit de rezistent și confortabil, pentru că la construcția lui folosim doar materiale de cea mai bună calitate. Pat..
1.431,00 RON 2.048,00 RON
Brand: Paturi
Abra Slim este proiectat pentru a oferi un aspect elegant și funcționalitate optimă. Se potrivește într-o varietate de stiluri de amenajare interioară, de la clasic la modern sau contemporan, de la cele mai minimaliste până la cele mai luxoase, oferindu-vă posibilitatea de a vă exprima personali..
1.464,00 RON 2.099,00 RON
Brand: Paturi
Giada vine cu un aspect impunător și captivant în cameră. Acesta devine un element de design distinctiv, finisajele acestui pat fiind atent alese pentru a completa aspectul său elegantEste un pat care iese în evidență în dormitor, cu un aspect contemporan, potrivit pentru cei care apreciază este..
1.464,00 RON 2.099,00 RON
Brand: Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Onda este un pat rezistent și confortabil, cu o tăblie cu un design curbat. Patul Onda, este ideal pentru persoanele care preferă să stea în pat rezemați, pentru a citi o carte, pentru a urmări o emisiune la TV, sau pentru a lucra pe laptop, tăblia patului f..
1.464,00 RON 2.099,00 RON
Brand: Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă NOTTURNO PROMO este un pat care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, datorită designului său.Acest model de pat, este deosebit de rezistent și confortabil, pentru că la construcția lui folosim doar materiale de cea mai bună calitate. Patu..
1.522,00 RON 1.580,00 RON
Brand: Paturi
Abra este patul care combină aspectul tradițional cu un design contemporan. Este potrivit pentru cei care apreciază designul clasic, dar doresc să aducă o notă de modernitate în dormitorul lor. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un echilibru între funcționalitate, estetică și confort..
1.550,00 RON 2.230,00 RON
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)