Meniu
Your Cart

Paturi

Paturi
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Onda este un pat rezistent și confortabil, cu o tăblie cu un design curbat. Patul Onda, este ideal pentru persoanele care preferă să stea în pat rezemați, pentru a citi o carte, pentru a urmări o emisiune la TV, sau pentru a lucra pe laptop, tăblia patului fii..
1.659,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Abra Slim este un pat rezistent și confortabil, care va reprezenta un obiect rafinat și de bun gust în amenajarea unui dormitor modern. Pe lângă design-ul simplu și versatil, patul Abra Slim are si un important rol funcțional, ajutând la eficientizarea ..
1.825,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă GIADA este o combinație atrăgătoare între stilul ultra contemporan și eleganța stilul clasic. Patul GIADA este un pat rezistent și confortabil, realizat din materiale de cea mai bună calitate. Culorile și materialele la modă pe care vi le punem la..
1.825,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă ABRA este un pat rezistent și confortabil, rafinat și de bun gust, cu o tăblie căptușită cu spumă poliuretanică densă și tapițată cu materiale de cea mai bună calitate. Am optat să decorăm tăbliile de la cap și de la picioare cu nasturi, pentru a oferi patului ..
1.939,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Rick este o piesă de mobilier deosebită, care îmbină perfect stilul clasic cu cel modern, forma curbată, modernă, a tabliei fiind completată de detalii butonate, elegante . Acest model de pat, caracterizat de o personalitate puternică, este deosebit de rezis..
1.990,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Giulia este un pat care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, datorită designului său cu două perne detașabile și dehusabile, prinse cu scai. Acest model de pat, este deosebit de rezistent și confortabil, pentru că la construcția lui folosim doar..
2.045,00 RON
Patul tapițat cu somieră rabatabilă Amos este un pat care va avea un impact uimitor asupra dormitorului dumneavoastră, pentru că atunci când l-am creat, nu ne-am limitat doar la decorarea tăbliei din zona capului ci am continuat în același stil și pe tăblia de la picioare, păstrând pr..
2.310,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)