Meniu
Your Cart

Toppere

Principalul rol al unui topper este de a spori nivelul de confort al actualei suprafețe de dormit, indiferent de tipul acesteia.Topper-ul poate fi așezat atât peste o saltea noua sau veche cat si peste o canapea, pentru a reduce disconfortul creat de îmbinările acesteia. Acesta poate face ca..
209,00 RON 439,96 RON

Principalul rol al unui topper este de a spori nivelul de confort al actualei suprafețe de dormit, indiferent de tipul acesteia. Topper-ul poate fi așezat atât peste o saltea noua sau veche cat si peste o canapea, pentru a reduce disconfortul creat de îmbinările acesteia. Acesta poate fa..
289,00 RON 599,00 RON

Principalul rol al unui topper este de a spori nivelul de confort al actualei suprafețe de dormit, indiferent de tipul acesteia. În plus, dacă veți alege un topper memory, vă veți putea bucura și de avantajele spumei cu memorie, un material revoluționar, inventat de către cercetători..
289,00 RON 599,96 RON

Brand: Gama CONFORT
Principalul rol al unui topper este de a spori nivelul de confort al actualei suprafețe de dormit, indiferent de tipul acesteia. Topper-ul poate fi așezat atât peste o saltea nouă sau veche cât și peste o canapea, pentru a reduce disconfortul creat de îmbinările acesteia. Acesta poate fac..
360,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)