Meniu
Your Cart

Accesorii

Accesorii
Brand: Accesorii
Când vine vorba de înălțimea patului dumneavoastră, trebuie să luați în considerare principalele caracteristici ale camerei, eficientizarea spațiului dar și stilul de amenajare al dormitorului. De exemplu, persoanele care adoptă un stil modern și care aleg să își decoreze l..
44,00 RON 109,96 RON
Brand: Accesorii
Realizat cu 3 compartimente, este ideal pentru compartimentarea celor mai folosite lucruri pe care doriți să le aveți tot timpul la îndemână atunci când vă puneți în pat. Spre exemplu: tabletă, cărți, ziare, pixuri, ochelari, telefon, căști, încărcătorul etc... •     &..
49,00 RON 69,00 RON
Brand: Accesorii
Când vine vorba de înălțimea patului dumneavoastră, trebuie să luați în considerare principalele caracteristici ale camerei, eficientizarea spațiului dar și stilul de amenajare al dormitorului. De exemplu, persoanele care adoptă un stil modern și care aleg să își decoreze ..
55,00 RON 153,96 RON
Brand: Accesorii
Când vine vorba de înălțimea patului dumneavoastră, trebuie să luați în considerare principalele caracteristici ale camerei, eficientizarea spațiului dar și stilul de amenajare al dormitorului.De exemplu, persoanele care adoptă un stil modern și care aleg să își decoreze loc..
70,00 RON 219,96 RON
Brand: Accesorii
Este o soluție perfectă pentru a oferi confort și siguranță animalului tău de companie. Acesta este conceput special pentru a-i oferi un loc relaxant și plăcut în care să se odihnească. Culcușul este echipat cu o pernă moale și detasabilă, care poate fi curățată ușor și spălată pentru menț..
89,00 RON 159,00 RON
Indiferent dacă ai o piele sensibilă sau nu, prosoapele din bumbac sunt cea mai bună alegere. Datorită acestui material de înaltă calitate, în urma ștergerii pielea nu se va irita sau coji (descuama).  Setul practic de 3 prosoape albe din bumbac calitativ,  foarte absorbant, care : ..
99,98 RON
Taburetul Cubo este o piesă de mobilier simplă, dar extrem de versatilă, care poate adăuga un strop de utilitate și stil în orice încăpere a casei dvs. Cu un design minimalist, acest taburet cub poate servi în diverse scopuri și poate fi integrat cu ușurință în orice amenajare interioară. Acest..
129,98 RON 259,96 RON
Taburetul Sinaia reprezintă o combinație perfectă între designul clasic și confort. Cu un aspect sofisticat și detaliile rafinate ale tapițeriei cu nasturi, acest taburet adaugă un strop de eleganță în orice încăpere a casei dvs., oferind în același timp un loc confortabil pentru relaxare sau pentru..
165,00 RON 275,00 RON
Simplu, dar versatil, Taburetul Pera se integrează perfect în locuințele dumneavoastră, oferindu-le o pată de culoare și un design inedit. Poate fi folosit atât de adulți, cât și de copii. El poate fi amplasat  în orice cameră din propria locuință (living, dormitor, camera co..
189,98 RON 262,00 RON
Brand: Accesorii
Taburetul David cu Ladă este o piesă de mobilier multifuncțională care adaugă atât utilitate, cât și stil în orice încăpere a casei dvs. Combinația perfectă între un loc de ședere confortabil și spațiu de stocare ascuns, accesibil prin mecanismul de rabatare al capacului., acest taburet cu lădi..
320,00 RON 480,00 RON
Băncuță Ilinca, cu ladă de depozitare  Dimensiuni: ~125x45x45cm Bancuta Ilinca este o piesă de mobilier ingenioasă și versatilă, care aduce un strop de stil și oferă spațiu de stocare suplimentar în orice încăpere. Cu un design atrăgător și o utilitate practică, această bancă este un..
461,00 RON 769,00 RON
Băncuța tapițată SOPHIA Dimensiuni totale: 130x40x 40h(Picioare 20 cm) Băncuța Sophia este o piesă de mobilier versatilă și elegantă care adaugă un strop de stil și confort în orice încăpere. Cu un design rafinat și o tapițerie moale, această bancă este atât o piesă decorativă, cât și un loc c..
461,00 RON 769,00 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)