Meniu
Your Cart

Tabureti

Tabureti

Simplu, dar versatil, Taburetul Pera se integrează perfect în locuințele dumneavoastră, oferindu-le o pată de culoare și un design inedit. Poate fi folosit atât de adulți, cât și de copii. El poate fi amplasat  în orice cameră din propria locuință (living, dormitor, camera co..
189,98 RON 262,00 RON

Simplu, dar versatil, Taburetul Sfera se integrează perfect în locuințele dumneavoastră, oferindu-le o notă de eleganță. Stilul lui îmbină elementele naturale cu cele moderne și creează un puternic efect vizual, astfel ca interiorul casei dumneavoastră va fi admirat de cei care îndrăgesc l..
229,98 RON 459,96 RON

Taburetul Cubo este o piesă de mobilier simplă, dar extrem de versatilă, care poate adăuga un strop de utilitate și stil în orice încăpere a casei dvs. Cu un design minimalist, acest taburet cub poate servi în diverse scopuri și poate fi integrat cu ușurință în orice amenajare interioară. Acest..
259,96 RON

Taburetul Sinaia reprezintă o combinație perfectă între designul clasic și confort. Cu un aspect sofisticat și detaliile rafinate ale tapițeriei cu nasturi, acest taburet adaugă un strop de eleganță în orice încăpere a casei dvs., oferind în același timp un loc confortabil pentru relaxare sau pentru..
399,00 RON

Brand: Accesorii
Taburetul David cu Ladă este o piesă de mobilier multifuncțională care adaugă atât utilitate, cât și stil în orice încăpere a casei dvs. Combinația perfectă între un loc de ședere confortabil și spațiu de stocare ascuns, accesibil prin mecanismul de rabatare al capacului., acest taburet cu lădi..
480,00 RON

Băncuță Ilinca, cu ladă de depozitare  Dimensiuni: ~125x45x45cm Bancuta Ilinca este o piesă de mobilier ingenioasă și versatilă, care aduce un strop de stil și oferă spațiu de stocare suplimentar în orice încăpere. Cu un design atrăgător și o utilitate practică, această bancă este un..
769,00 RON

Băncuța tapițată SOPHIA Dimensiuni totale: 130x40x 40h(Picioare 20 cm) Băncuța Sophia este o piesă de mobilier versatilă și elegantă care adaugă un strop de stil și confort în orice încăpere. Cu un design rafinat și o tapițerie moale, această bancă este atât o piesă decorativă, cât și un loc c..
769,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)